Добре дошли в нашия магазин
Риболовни принадлежности

Вижте също:

Начало Марки

Марки

«1»

Ardent

Ardent Tackle LLC е компания, специализирана в проектиране, производство и маркетинг на риболовни принадлежности. С операции, разположени в Сейнт Луис и Макон Мисури, Ardent е американска компания, която произвежда своите продукти за поддръжка и почистване на макари, въдици и влакна в САЩ.

https://ardentoutdoors.com/

9
продукти

Balzer

Традиционният семеен бизнес Balzer произвежда висококачествени риболовни аксесоари за любителите на риболова повече от 70 години. Базираната в гр.Фулда, Германия компания доставя „качество от 1949 г.“ на риболовния спорт. Независимо дали става въпрос за въдици, захранки, плувки или макари. Balzer - от създаването си от Hanns Balzer, компанията действа според тази максима и предлага риболовни принадлежности от най-високо качество.

За компанията страстта е част от ежедневната работа, също като риболова. От основаването на компанията Balzer се превърна в един от най-големите доставчици на риболовни принадлежности в Германия и също така е водеща марка на световния пазар. Balzer е компания както за риболовци, така и за търговци. Работейки в тясно сътрудничество с търговците на дребно и самите любители на риболова, Balzer е в състояние да достави специално изработени продукти, които карат всяко рибарско сърце да бие по-бързо. Balzer е компания със страст към риболовните аксесоари и идеалният партньор за страстен риболов.

https://www.balzer.de/

134
продукти

BFC

Основана през 2009 г. от група страстни риболовци с муха, BFC Fly Fishing е продукт на повече от 25 години опит в бизнеса с принадлежности за риболов с муха, както и практикуването на този красив спорт. BFC е първата компания за мухарски риболов, създадена в Югоизточна Европа и нашата цел е активно да бъдем в крак с всички нови и текущи тенденции в индустрията за мухарски риболов, както и да предлагаме на нашите клиенти висококачествени и иновативни продукти за мухарски риболов .

Основната максима на екипа на BFC, който участва в проектирането, тестването и обслужването на нашата линия от продукти, е да гарантираме, че нашите клиенти получават нищо по-малко от надеждни и качествени продукти на разумна цена. Научихме се от най-големите имена в бранша да намираме фин баланс между стойност, качество и цена, който вече се оценява от много мухари. Идеята да стартираме BFC като дългосрочен проект ни накара да осъзнаем, че сме пряко отговорни за опазването на рибната популация в Европа, нейното възстановяване и се опитваме да повлияем на нашия колега рибар да последва нашия пример. Ето защо решихме да отделим 1% от годишните си приходи за подпомагане на възстановяването на популацията на кафява пъстърва в България.

https://www.bfcflyfishing.com/bg/

11
продукти

Carp Focus

Focus е български бранд, проектиран с идеята за създавне на продукти на достъпна цена, но не за сметка на качеството. Част от гамата от продукти са риболовните влакна с марка Focus, които се предлагат на българския пазар вече повече от 20 г. Марката предлага още: въдици, макари, кепове, живарници и други аксесоари.

CarpFocus е шаранджийското подразделение на бранда, като при него основната насоченост е в продуктите за шаранджийски риболов. CarpFocus предлага продукти с отлично съотношение цена-качество, а част от гамата са продукти като сгъваеми легла, спални чували, сгъваеми столове, палатки, чадъри, стойки и други аксесоари. 

67
продукти

Carp System

Началото на нашето практикуване на риболов идва от най-ранна младост. Първо беше хоби, а по-късно страст, дори мания. Днес спортният риболов е нашият живот! За да съчетаем работата с това, което обичаме, през 2000 г. отворихме магазин за риболовно оборудване в Стари Бегеж. Искахме повече от това и станахме производители на системи, олова и поводи за модерен шаранджийски риболов - програма наречена CARP SYSTEM.

https://www.carp-system.com/

36
продукти

Cukk

CUKK постигна изключителната репутация и значителния оборот в цяла Европа, които големите западни производители на стръв постигнаха за 70-100 години за 25 години, докато се развиваше от мини-бизнес от един човек до призната компания с висок оборот. Сега CUKK доставя своите отлични продукти за стръв за риболов в големи количества на всички континенти с изключение на Австралия. Продуктите на CUKK са признати и ефективни в цял свят.

https://www.cukk.hu/

42
продукти

Daiwa

Daiwa е марка за риболовни принадлежности, предлагаща всички видове японски висококачествени риболовни продукти. Откакто Daiwa е основана през 1958 г., Daiwa разработва продукти, за да бъде първата, която отговаря на непрекъснато променящите се нужди на пазара. Не трябва да е изненада за никого, че Daiwa е първата в света, която създава много иновативни технологии. Технологията на Daiwa за производство на макари се смята за една от най-добрите в света.

Само няколко години след основаването на Daiwa тя трябваше да бъде "макарата на избор". С разработката на Daiwa на "макарата с отворено лице" през 1965 г. тя разпали пазара. За разлика от макарата със затворено лице, макарата е извън макарата, което позволява на потребителя да навие повече влакно върху макарата с по-бързо завъртане и подобрено усещане. С тази изцяло нова форма тази нова концепция за макари шокира света. 

https://www.daiwa.com/global/en/

146
продукти

Dovit

Първите продукти на Dovit са произведени през 1971 г. Предшественикът на нашата компания първоначално се е занимавал само с производство на фуражни аромати и добавки. След 2 години се роди първата стръв за риба Dovit, която по-възрастните може би познават като "червената кутия Dovit". В началото на 80-те години започва производството на хранителни смеси с класическата вкусова палитра (анасон, ванилия, мед). Dovit Kft. е основана през 1991 г. Нашата компания продължи основния профил на своя предшественик, производството на храна за хоби и селскостопански животни, но също така и заваръчни технически услуги се появиха в нейната оферта.

През последните години направихме значителни подобрения в нашия риболовен профил. Въз основа на нашата почти 50-годишна традиция и опит, ние започнахме по-нататъшното развитие на продуктите за риболов Dovit, както и производството на нови продукти и продуктови семейства в съответствие с нуждите на пазара. Сегашната ни цел е да върнем името на марката Dovit на един от водещите производители на стръв за риба в Унгария и в чужбина и да спечелим репутация за него през следващите години.

https://dovit.hu/

21
продукти

Drennan

Drennan International е основана през 1967 г., когато нейният сегашен управляващ директор, Питър Дренан, започва да произвежда малка гама плувки от балсово дърво в гаража на майка си. След като е служил в риболовния си стаж при някои от най-добрите риболовци от онази епоха; Дик Уокър, Питър Стоун, братята Тейлър и първият световен шампион на Англия, Бил Лейн, младият Питър Дренън вече беше признат за нещо като експерт по подхватите. Със способността да се проектират превъзходни плувки и занаятчийските умения за изработването им, първоначалният бизнес от един човек се разраства стабилно от тези скромни гаражни начала.

Drennan International вече предлага повече от 2500 отделни продукта и консумативи директно до магазините за принадлежности от централата си в Англия. Тези магазини са разпространени в Обединеното кралство, Франция, Германия, Австрия, Белгия, Холандия и извън тази област, с дистрибутори в повечето други европейски страни. Всички изследвания и разработки остават в Обединеното кралство заедно с някои от по-сложните високотехнологични производства, но компанията вече има шест специално изградени фабрики извън Европа на икономически конкурентно място. Това евтино местоположение позволява на компанията да предлага по-голямата част от гамата си от оборудване на цени, които са сравними с китайското производство, но които са с превъзходен дизайн и много по-високо качество на изработка. Drennan International е много силна в инженерната гледна точка, от компютърно проектиране (CAD), през производство на инструменти, високотехнологична обработка на пластмаси до изграждане на собствени производствени машини със специално предназначение. Във всички аспекти на дизайна на продукта, производството, опаковането, контрола на качеството и обслужването на клиентите компанията разполага с експертни риболовци на ключови позиции. Критериите за Drennan винаги са, че продуктът трябва да има добро съотношение цена-качество, безпроблемен и трябва да помага на хората да ловят риба.

https://www.drennantackle.com/

162
продукти

ESP

ESP беше пуснат на пазара в началото на 1999 г. и инициалите буквално означават Extra Sensory Perception – или „шесто чувство“. Преди пускането на марката на пазара се спрягаха различни имена и името ESP беше вдъхновено от неофициална забележка, направена за Тери Хърн, дългогодишен консултант на марката. Предполага се, че той е уловил толкова много големи, трудни за улавяне шарани, че трябва да има някакво шесто чувство или допълнително сетивно възприятие - така че името остана и се роди ESP!

Първоначално марката е специализирана в терминални принадлежности, но оттогава се разклонява към висококачествени, изработени по спецификация пръчки, дрехи и багаж. Сред първата гама терминални принадлежности бяха две модели куки, T-6 и G-4, които превзеха света на шараните. Те бяха първите шаранджийски куки с ултра фини иглени върхове, които бяха много по-остри от всичко предлагано преди. Те са проектирани съвместно с Тери Хърн, който признава, че ултра-острата кука е най-важният компонент, когато става въпрос за насочване към някои от най-напрегнатите и срамежливи големи шарани в страната. Легендарният модел на куката Stiff Rigger бързо се последва, специално проектиран да бъде уловен на шарнирния твърд монтаж на Terry, който еволюира в chod rig, презентации, които са също толкова смъртоносни днес. През 2001 г. беше лансирана Big-T кука, това беше първата масова шаранджийска кука, която включваше супер гладко PTFE покритие и постави стандарт, който останалата част от индустрията следваше. Въвеждането на гамата куки Cryogen през 2016 г. постави нов стандарт в куките за шаран. Техният уникален процес на двойно темпериране доведе до куки с ненадмината здравина и издръжливост на върха, до 25% по-здрави от предишните ESP куки, без увеличаване на дебелината на телта.

https://esp-carpgear.com/

58
продукти

Exner

Ние изнасяме нашите продукти в повече от двадесет страни в почти всички части на света, където методите за риболов на плувка са предпочитани. Качеството на риболовното оборудване, което произвеждаме, и големината на производствения ни капацитет също са сред най-добрите на международно ниво. Като страстен рибар и човек, ангажиран с опазването на нашата околна среда, смятах за много важно да проектирам нашата почти 1000 m2 инсталация, предадена през 2007 г., по екологичен начин и да гарантирам, че използваните производствени технологии не са остарели замърсяващи системи . Както споменах в първите редове на въведението, все още считам развитието за приоритет, така че не жалихме време и енергия с моите отлични съотборници (Exner-Spro-Molnár-sziget Team) за тестване на нови продукти и разширяване на размера на по-стари, но добре доказани серии.

Нищо не показва по-добре ефективността на нашата работа от факта, че нашият отбор победи всички клубни отбори в света и спечели световната шампионска титла в град Голубац, Сърбия! Успяхме да използваме отлично нашите иновативни разработки, като нашата речна плувка "Delta", за глобален успех! Разработихме уникални машини, с които можем да произвеждаме уникални продукти в най-голямата и модерна фабрика за плувки в Унгария. Но много важни индивидуални успехи бяха постигнати и около къщата на Exner, моят съотборник Péter Milkovics спечели отборен и индивидуален сребърен медал като член на националния отбор на Унгария на Световното първенство на нациите. За мен най-големият риболовен успех за 2012 г. беше уникалната поредица от световни успехи на националния ни отбор U14. Спечелихме индивидуални златни и сребърни медали благодарение на Кристоф Радачи и Доминик Шиклай, а отборът ни стана световен шампион.

https://www.exner.hu/

21
продукти

Extra Carp

За повече от 25 години дейност Ribosport MM OD изгради статута на един от най-надеждните и подходящи търговци на едро на риболовно оборудване с винаги наличен склад от над 3500 продукта. Постоянното развитие на нашите марки и постоянната работа за подобряване на нашите продукти е гръбнакът на нашия бизнес. Качеството, знанието и иновациите са мотото и движещата сила на нашата компания, която не само следва световните тенденции, но и ги задава. Extra Carp, Fil Fishing и Filex са незаменими марки риболовно оборудване, представени както от професионалисти, състезатели, така и от любителски риболовци. Рибоспорт ММ е дългогодишен член на Европейската асоциация на търговците на риболовни принадлежности EFTTA.

https://extracarp.com/

102
продукти

Fil Fishing

За повече от 25 години дейност Ribosport MM OD изгради статута на един от най-надеждните и подходящи търговци на едро на риболовно оборудване с винаги наличен склад от над 3500 продукта. Постоянното развитие на нашите марки и постоянната работа за подобряване на нашите продукти е гръбнакът на нашия бизнес. Качеството, знанието и иновациите са мотото и движещата сила на нашата компания, която не само следва световните тенденции, но и ги задава. Extra Carp, Fil Fishing и Filex са незаменими марки риболовно оборудване, представени както от професионалисти, състезатели, така и от любителски риболовци. Рибоспорт ММ е дългогодишен член на Европейската асоциация на търговците на риболовни принадлежности EFTTA.

https://extracarp.com/

249
продукти

Focus

Focus е български бранд, проектиран с идеята за създаване на продукти на достъпна цена, но не за сметка на качеството. Част от гамата от продукти са риболовните влакна с марка Focus, които се предлагат на българския пазар вече повече от 20 г. Марката предлага още: въдици, макари, кепове, живарници и други аксесоари.

102
продукти

Goldy

От страст към риболова и желанието да ловя риба на моята изкуствена стръв, започнах да правя воблери на ръка още през седемдесетте - осемдесетте години на миналия век. Първоначално правех тези воблери само за себе си, а след това и за моите приятели. беше хоби, с което се занимавах в свободното си време или между два риболова. Тъй като съм роден в град, където традиционно много рибари правеха воблери за себе си като хоби, се създаде голямо съперничество кой ще направи най-добрия и подходящ за риболов воблер и от това съперничество се появиха известните мини работилници на Ужице за изработка на ръчно изработени воблери. По желание на много приятели, които искаха да имат моя воблер, през 1999 г. основах фирма MBstar. Седалището на фирмата е в град Ужице, Република Сърбия. Компанията MBStar стана известна с производството на воблери под марката "GOLDY".

http://www.goldylures.com/home/

10
продукти

Gunki

Gunki е сравнително нова марка, част от групата на Sensas, като е насочена в разработката на продукти за модерен спининг риболов на хищници с изкуствени примамки. 

https://www.pezonetmichel.com/

149
продукти

Guru

Tackle Guru е дъщерната марка на Korda Developments Limited, частна компания с ограничена отговорност, базирана в Есекс, занимаваща се основно с проектиране и производство на риболовни принадлежности и производство на филми за риболов за различни платформи, включително телевизия. Докато марката Korda е съсредоточена върху пазара на шаран, Tackle Guru започна съсредоточено върху мач риболова. Но тъй като гамата му от принадлежности се разшири, оттогава той намери предпочитание и сред риболовците за удоволствие и екземпляри. Целият етос зад двете марки винаги е бил да помага на рибарите да ловят повече риба и всеки продукт е проектиран и подробно тестван вътрешно, където компанията има пълен контрол върху всеки етап от процеса – от първоначалната идея до нея появяващи се по рафтовете на магазините за принадлежности. Tackle Guru и Korda също правят риболовни филми от много години и те се излъчват по телевизията от 2006 г., когато първата поредица „Thinking Tackle“ излезе по Sky и по-късно беше последвана от „Fishing Gurus“ и по-скоро от „The Big Fish Off“, „Monster Carp“ и „Fishing Allstars“ се превръщат в хитове с множество сериали по ITV4. Korda е основана от собственика Дани Феърбрас през 1992 г. и сега произвежда всичко - от малки крайни принадлежности като куки до по-големи продукти като багаж.

http://www.tackleguru.com/

54
продукти

Illex

През 2001 г. с навлизането на съвременния риболов на хищници с изкуствени примамки, Sensas създава марката Illex (примамка на старогръцки) и се обединява с японския производител Jackall Bros, за да разпространява продуктите си и да проектира за френския пазар. Японските воблери (JACKALL) са от най-високо качество и произведени по най-съвременни технологии. Дизайнери на повечето модели са Seji Kato и Hirosi Takahashi. 

http://www.illex.fr/en/

135
продукти

Korda

Korda Developments Limited е частна компания с ограничена отговорност, базирана в Есекс, която се занимава основно с проектиране и производство на риболовни принадлежности, както и с производство на филми за риболов за различни платформи, включително телевизия. Компанията е основана от собственика Дани Феърбрас през 1992 г. и първоначално произвежда само поводи, но сега произвежда всичко - от малки крайни принадлежности като куки до по-големи продукти като багаж. Марката Korda е съсредоточена върху пазара на шаран, но има и дъщерна марка, Tackle Guru, която започна фокусирана върху мач риболова, а сега намери предпочитание и сред риболовците за удоволствие и екземпляри, тъй като гамата й от принадлежности се разшири. Целият етос зад марките винаги е бил да помагаме на рибарите да уловят повече риба и всеки продукт е проектиран и подробно тестван вътрешно, където имаме пълен контрол върху всеки етап от процеса – от първоначалната идея до появата й по рафтовете на магазините за принадлежности. Корда също прави риболовни филми от много години и те се излъчват по телевизията от 2006 г., когато първата серия „Thinking Tackle“ излезе по Sky и по-късно беше последвана от „Fishing Gurus“ и по-скоро от „The Big Fish Off“ “, „Monster Carp“ и „Fishing Allstars“ се превръщат в хитове с множество сериали по ITV4. Под същия чадър, макар и отделни компании, попадат и бизнесът за риболовни ваканции Gigantica Carp Ltd и Embryo Angling Habitats Ltd, организация с нестопанска цел, която притежава и управлява риболова в Обединеното кралство, както и предоставя и инсталира огради за видри.

http://www.korda.co.uk/

122
продукти

Laguna

Производител на балсови плувки за риболов по поръчка през последните 20 години със седалище в София, България. Благодарение на висококачествената продукция и сътрудничеството с водещите вносители в България фирмата утвърди своето място на пазара.

http://www.laguna-float.com/

30
продукти

Leech

Идеята зад Leech започна по време на риболовно пътуване с муха преди много години в Босна, където опитните риболовци на Leech носеха първите производствени очила. Бистрите води в Балкана карат рибите да са срамежливи и за да ловите ефективно и да премахнете отблясъците на повърхността, страхотните поляризирани слънчеви очила са абсолютно необходими. След вечеря в риболовния лагер се срещнахме с колеги мухари и докато те гледаха към реката, стана ясно, че характеристиките на слънчевите очила често се различават. Те просто не можеха да забележат половината от рибите в басейна. Това не беше нищо ново за нас, тъй като опитахме повечето марки, но за нашите нови приятели това беше забележително изживяване. Слънчевите очила бяха пробвани и раздавани из групата и скоро всички се съгласиха, че басейнът наистина е пълен с риба. Този опит беше самото начало на по-нататъшното развитие на Leech като компания и пътят към проектиране и производство на по-широка гама от модели за по-голяма аудитория беше започнал. Откакто стартирахме през 2012 г., имахме фантастично пътуване и днес подобрихме визията за риболовци в над 15 държави на 3 континента.

https://leechstore.com/en

17
продукти

Mondial-F

Mondial-F се произвежда в заводът на Sensas във Франция, като основната цел е да се изгради бранд, който да е достъпен ценово за всички, но не за сметка на качеството. 

http://www.sensas.com/

5
продукти

Owner

"Японските продукти за риболов са всеизвестни със своето качество. Продукти като пръчки, макари, влакна, примамки, куки и т.н. Ние от OWNER HOOKS вярваме, че не е преувеличено да се каже, че ‘‘куката‘‘ е едно от най-важните звена, защото е единствената част от риболовния такъм, коята има физически контакт с рибата."

Специалистите от OWNER притежават повече от 50 години опит в производството и разработването на висококачествени куки за риболов, в сладка и солена вода. 

http://english.owner.co.jp/

322
продукти

Pezon & Michel

През 2002 г. компанията Pezon & Michel (легендата на пъстървовия риболов) е в продажба и от Sensas решават да я придобият. Това е стара френска марка с големи традиции. Сега с нови и качествени продукти, насочени главно към спининговия и мухарски риболов.

https://www.pezonetmichel.com/

30
продукти

Plastica Panaro

Panaro е международна компания, водещ световен производител и световно признат износител, известен с високото качество на своите продукти и огромните познания за процесите на формоване на пластмаси, натрупани в над 60 години опит. Базирана в Италия, компанията е основана през 1962 г. като малка семейна работилница за кутии за принадлежности и след това се развива през годините, разширявайки продуктовата си гама. Вече сме в състояние да предоставим нови решения за пазара на хардуер, опаковки, конен спорт и риболов.

https://plasticapanaro.it/en/

27
продукти

Relax

Всичко се промени през 90-те години, когато нашият пазар се отвори за западни стоки. Освен това много полски производители започнаха да създават и продават свои собствени риболовни принадлежности. Един от тях беше Relax Lures, производител на силиконови примамки. Продуктите на Relax наистина направиха разлика. Пред мен и други полски риболовци се появиха нови възможности. Основният представител на семейството Relax беше Kopyto - собствен проект на Relax за рипер с характерна масивна опашка. Нямаше риболовец без тази стръв в кутията за принадлежности в края на 90-те. Така беше и в моя и все още е там. Силиконовите примамки Relax ме съпътстват от 30 години. През тези години продуктите на Relax се променят, развиват, развиват и умножават редица модели, форми и цветове.

https://relaxlures.com/

15
продукти

River Old

Компанията River Old е основана през март 1995 г. в Точиги, Япония. Тази зона е богата на сладка вода и е податлива на голямо риболовно натоварване, така че рибата, която живее в тези води, е много внимателна и взискателна. Богатият опит на основателите на компанията в риболова с мухи спомогна за създаването на редица уникални продукти, с които риболовът на местни езера и реки отново стана успешен. По-късно този опит беше успешно използван при производството на метални примамки.

Много оригинални решения от River Old за разработване на технология за производство на риболовни стоки са защитени с патенти. Със задълбочено проучване на характеристиките на отделните водоеми, години на развитие и безброй проби - така се ражда шедьовърът от River Old. С тези примамки рибите започнаха да се ловят много по-добре и то не само в Япония, но и далеч извън нейните граници. Made in Japan.

https://www.river-old.com/

5
продукти

Sensas

През 1959, M.Jacques Cap купува мелница, която е базирана в Eure - община Fontenay на Eure. Той работеше с маслото, но се бореше да намери предназначение за остатъците. Маслото се прави със смлени семена, които се поставят под преса, от която изтича ценната течност. Останалият продукт обикновено се използва за храна. През 1963 г. той основава голяма компания - Sensas, която благодарение на неговият търговски гений се превръща в най-големия производител на захранки в Европа. Този семеен бизнес беше продаден през 2002 г. и възстановен от 4 партньора, включително Фредерик Боне, син на основателя. В момента Sensas се ръководи от Hugues Nello, основен акционер и бивш лидер на друга марка за риболов.

През 1992 г., преди разрастването на модерния риболов на шаран се създаде марката Starbaits, която популяризира техниките и методите в шаранджийския риболов. Една от водещите фирми в предлагането на захранки, протеинови топчета, плуващи топчета, дипове, пелети, въдици, оборудване и аксесоари за шаранджийски риболов.

През 2001 г. с навлизането на съвременния риболов на хищници с изкуствени примамки, Sensas създава марката Illex (примамка на старогръцки) и се обединява с японския производител Jackall Bros, за да разпространява продуктите си и да проектира за френския пазар. Японските воблери (JACKALL) са от най-високо качество и произведени по най-съвременни технологии. Дизайнери на повечето модели са Seji Kato и Hirosi Takahashi.

През 2002 г. компанията Pezon & Michel (легендата на пъстървовия риболов) е в продажба и от Sensas решават да я придобият. Това е стара френска марка с големи традиции. Сега с нови и качествени продукти, насочени главно към спининговия и мухарски риболов.

Последният епизод от тази сага е неотдавнашното създаване на Gunki - бранд свързан повече с младежта и уличния риболов, предлагащ по-евтини продукти от Illex.

Sensas се разпространява в 20 европейски страни и обслужва 3000 клиенти в Европа и 1200 магазина във Франция, за да направи това, френската марка наема 130 души във Франция и 30 в чужбина, 50% от продажбите й също се извършват в чужбина. Годишно произвежда 9000 тона захранка и 1000 тона протеинови топчета. Марката е безспорен лидер в областта на захранките за риболов на европейската и световна сцена за любителски и професионален риболов. 

http://www.sensas.com/

283
продукти

Shimano

Създадена през 1921 г., Shimano днес оперира в световен мащаб три ключови бизнеса, с търговски офиси и фабрики по целия свят. Ние ще продължим да доставяме „завладяващи продукти“, за да помогнем за популяризирането на културата на велосипеда и спортния риболов.

https://fish.shimano.com/

143
продукти

Starbaits

През 1992 г., преди разрастването на модерния риболов на шаран се създаде марката Starbaits, която популяризира техниките и методите в шаранджийския риболов. Една от водещите фирми в предлагането на захранки, протеинови топчета, плуващи топчета, дипове, пелети, въдици, оборудване и аксесоари за шаранджийски риболов.

http://starbaits.com/

294
продукти

Stonfo

Базирана във Флоренция, Италия, от над 40 години Stoppioni s.n.c. е специализирана в производството на аксесоари за всякакъв вид риболов. Тези продукти се продават под етикета Stonfo чрез големи търговци на едро в световен мащаб. Много артикули са патентовани и компанията скоро ще представи други на пазара, докато продължава да проучва и разработва нови идеи. Stonfo работи с различни материали в своя производствен процес и всички продукти са изцяло разработени вътре в компанията от първоначалната идея до изработката и маркетинга.

https://stonfo.com/en/

124
продукти