Добре дошли в нашия магазин
Риболовни принадлежности

Избери по

Вижте също:

Начало Марки

Sensas

Филтри

Sensas

През 1959, M.Jacques Cap купува мелница, която е базирана в Eure - община Fontenay на Eure. Той работеше с маслото, но се бореше да намери предназначение за остатъците. Маслото се прави със смлени семена, които се поставят под преса, от която изтича ценната течност. Останалият продукт обикновено се използва за храна. През 1963 г. той основава голяма компания - Sensas, която благодарение на неговият търговски гений се превръща в най-големия производител на захранки в Европа. Този семеен бизнес беше продаден през 2002 г. и възстановен от 4 партньора, включително Фредерик Боне, син на основателя. В момента Sensas се ръководи от Hugues Nello, основен акционер и бивш лидер на друга марка за риболов.

През 1992 г., преди разрастването на модерния риболов на шаран се създаде марката Starbaits, която популяризира техниките и методите в шаранджийския риболов. Една от водещите фирми в предлагането на захранки, протеинови топчета, плуващи топчета, дипове, пелети, въдици, оборудване и аксесоари за шаранджийски риболов.

През 2001 г. с навлизането на съвременния риболов на хищници с изкуствени примамки, Sensas създава марката Illex (примамка на старогръцки) и се обединява с японския производител Jackall Bros, за да разпространява продуктите си и да проектира за френския пазар. Японските воблери (JACKALL) са от най-високо качество и произведени по най-съвременни технологии. Дизайнери на повечето модели са Seji Kato и Hirosi Takahashi.

През 2002 г. компанията Pezon & Michel (легендата на пъстървовия риболов) е в продажба и от Sensas решават да я придобият. Това е стара френска марка с големи традиции. Сега с нови и качествени продукти, насочени главно към спининговия и мухарски риболов.

Последният епизод от тази сага е неотдавнашното създаване на Gunki - бранд свързан повече с младежта и уличния риболов, предлагащ по-евтини продукти от Illex.

Sensas се разпространява в 20 европейски страни и обслужва 3000 клиенти в Европа и 1200 магазина във Франция, за да направи това, френската марка наема 130 души във Франция и 30 в чужбина, 50% от продажбите й също се извършват в чужбина. Годишно произвежда 9000 тона захранка и 1000 тона протеинови топчета. Марката е безспорен лидер в областта на захранките за риболов на европейската и световна сцена за любителски и професионален риболов. 

281

продукти

Продукти

Страница 1 от 24
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»